2 Eylül 2010 Perşembe

Ne Diyim, Evet Mi Diyim, Hayır Mı Diyim?


     Referandum referandum, millletin kafasını allak bullak ettiniz be kardeşim, kim neye ne diyecek valla şaşırdık kaldık, öncelikle tüm suç siz liderlerin, adam akıllı mitinginde bu maddeleri anlatan yok ki.      Zirveye çıkmanın 2 yolu vardır, ya çalışır hak ettiğinizi alır rakibinizi geçersiniz, yada rakibinizi aşağı indirmeye çalışırsınız, nedense tüm liderler 2. yolu denemeye çalışıyor, süreli 2. yoldan gidiyorsunuz, bize kimin haklı olduğunu değil, kimin haksız olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz, ama bunu yapmayın, olmazzz.
     Birinizde çıksın kardeşim bu referandum şöyle iyi ''evet'' diyin desin, yada şöyle kötü ''hayır'' diyin desin, valla milleti perişan ettiniz. Artık bu referandum maddelerinin ne olduğunu anlatmaya başlasanız da milletimiz kararını ona göre verse, doğru olan da bu sanırım.
     Milletin çoğu daha maddeleri bilmiyor, nasıl oy verecek, Recep İvedik gibi mi? '' ne diyim evet mi diyim hayır mı diyim'' valla bu duruma milleti düşüren siz liderlersiniz, suçu kendiniz de arayın.
     Sıra BDP'de valla helal olsun, 2 oyu olan bir referandumda 3.oyu çıkardınız Bizi muhattap almayan bir referanduma gitmeyiz dediniz bence çok hoş bir yaklaşım, sizinle ilgisi yoksa neden gidesiniz ki, çok haklı. yaklaşım. En azından MHP gibi değilsiniz, onlar bir türlü kendi fikirlerini ortaya koyamadılar yaw, hep birilerine destek vererek geçti ömrünüz.
     Uzatmaya gerek yok, birileri artık bu maddeleri detaylı anlatırsa çok sevinecez, vatana ve millete hayırlı bir karar çıkar inşallah.!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Tşk Ederim.